Gistdeegbroden

 

Hoevewit 800 gr

Dit broodje kreeg een extra lang tafelrijs .
De hogere hydratatie zorgt voor een brood dat langer vers blijft.


 

Hoeve grijs 800 gr

Ons hoevewit verrijkt met integraal huis gemalen tarwe en roggemeel.
De extra rusttijden zorgen voor een smaakvoller, beter verteerbaar brood.

Grijs en wit tijgerbrood 800 gr

Wit en grijs brood afgewerkt met een tijgerpapje gemaakt van rijstgriesmeel.

Tielts Donker 800 gr

Zoekende naar een compromis tussen hoeve grijs en 100 % integraal stelden we het Tielts Donker
samen waar de verhoudingen van huis gemalen roggemeel, tarwemeel en tarwebloem een luchtiger en voedzaam brood oplevert.

Zadenbroodje 600 gr

Brood bereid met huisgemalen tarwe en rogge.
Verrijkt met sesamzaad, zonnebloempitten, lijnzaad en pompoenpitten.

Kruisvaardersbrood 800 gr

Een mooi alternatief voor wie wil omschakelen naar bruin brood.

 

Rozijnenbrood 600 gr

Zacht luxedeeg verrijkt met hoeveboter en geweekte Sultana-rozijnen.

Suikerbrood 600 gr

Zacht luxedeeg verrijkt met hoeveboter en parelsuiker.

Vruchtenbrood

Zacht luxedeeg verrijkt met hoevebote,

verrijkt met rozijnen, veenbessen en hazelnoten

 

Frans Brood

 

Een van onze topproducten. Onze Franse broden worden bereidt volgens Franse traditie. De op vloer gebakken broden zijn bereid met een lagere gietdosering en kregen een 24 uur gekoelde gisttijd.

El Tordo

 

Deze getwiste baguette kreeg een gekoelde fermentatie zoals onze Franse broden. El Tordo wordt in een zachte over gebakken zodat er minder korstvorming bestaat.

Meergranenbalk

 

Dit 80 cm lang meergranenbrood is bereidt met huisgemalen granen, waaronder rogge, haver, gerst, tarwe spelt. Er wordt een stuk op maat gesneden. Dit donker intergraal broodje heeft een gesloten, vaste structuur.

 

Scholiertje

 

Dit donker broodje met huisgemalen granen is verrijkt met gedroogde vruchte.

Mediterraans brood

Zuiders broodje verreikt met zongedroogde tomaten, tijm, basilicum, oregano.
Heerlijk bij de barbecue of kaasschotel.(enkel tijdens de zomermaanden)

Broodje van de wei

 

 

Roggenbalk

Vast brood bereidt met integraal vers gemalen roggemeel.